Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69


link naar onze webwinkel (klik op logo)

woensdag 30 november 2011

Aftellen naar Kerst !!!

 

Bijna Kerst ! Het is de maand van cadeautjes en kleine attenties.

Wij stellen voor dat u vanaf 1 december samen met ons verassingen maakt om iemand deze maand als cadeau te geven, of om lekker zelf te houden.

Gedurende de ganse maand December zullen wij regelmatig een voorbeeld posten van een creatie op het blog, of een link posten waar je het project kan bekijken. De bedoeling is dat u met gelijkaardige materialen  (uit uw voorraad) of dezelfde materialen die u allemaal in onze winkel kan vinden het voorgestelde project uitwerkt in uw eigen stijl.

Maar dit is niet alles. Je kan bij elke project dat we posten 1 keer deelnemen. Als je elk project van de ganse maand uitwerkt heb je meer kansen om een fantastische prijs te winnen. Telkens je een foto van je eigen creatie doorstuurt naar het e-mail adres eqinimod@hotmail.com neem je deel. Als je niet de mogelijkheid hebt om een foto door te mailen kan je altijd je project komen tonen in de winkel.  Voor elke project dat je maakt neem je deel aan de wedstrijd en gaat je naam 1x in de doos. Dus 4 projecten is 4x je naam in de doos.

Einde december, zal een onschuldige hand maar liefst 3 winnaars uit de doos trekken.

1ste prijs: een scrap en kaarten pakket ter waarde van € 25,00.

2de prijs: een scrap en kaarten pakket ter waarde van €15,00.

3de prijs: een scrap en kaarten pakket ter waarde van €10,00.

Afspraak morgen voor het eerste project in onze “aftellen naar Kerst” reeks. Veel succes en scrap plezier allemaal en we kijken uit naar jullie creaties.

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten