Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69


link naar onze webwinkel (klik op logo)

WORKSHOPS - INFOOnze workshops - Praktische informatieWilt u graag deelnemen aan een van de workshops van Cart 'n Scrapart? Op deze pagina zetten we even alle praktische informatie op een rijtje! U bent natuurlijk ook steeds welkom in de winkel zelf waar u al het nodige materiaal voor scrapbooking, wenskaarten, fotoalbums … terugvindt. Leest u ook zeker de betalings- en annuleringsvoorwaarden door onderaan deze pagina.


Op deze vrije crop werkt u aan project naar keuze met hoofdzakelijk materialen die u reeds kocht in onze winkel. U kan ook een workshop project afwerken bijvoorbeeld. U dient al uw materialen zelf mee te brengen. U kan voor deze crops enkel inschrijven via de webwinkel. U betaald €8.00 voor uw inschrijving maar bij aankoop vanaf €25,00 op deze dag krijgt u €5,00 van uw inschrijvingsgeld terugbetaald. Er is steeds een lid van ons design team aanwezig om hulp te bieden waar nodig. Koffie, thee en iets lekkers zijn inbegrepen in de prijs, alsook het gebruik van onze machines en dergelijke.
De workshops vinden steeds plaats in ons atelier op onderstaand adres:

Cart ‘n Scrapart
Liersesteenweg 58
2520 Emblem
info@cartnscrapart.be

De dagworkshops starten doorgaans om 11u00 en eindigen rond 17u00. De prijs per workshop is afhankelijk van de gebruikte materialen.


Inschrijven?
Wie graag deel wil nemen aan een van deze workshops kan zich steeds via mail info@cartnscrapart.eu Vermeld duidelijk voor welke workshop u zich wil inschrijven en met hoeveel personen u zult komen, we sturen u dan een bevestigingsmail met alle verdere informatie!


Betalings- en Annuleringsvoorwaarden inzake Workshops
Wanneer u een workshop bij ons boekt is na ontvangst van de betaling uw plaats definitief gereserveerd.
Aanmelden voor een workshop verplicht u tot afname. Wij reserveren een plaats voor u en kopen materialen in. Iemand anders zouden wij misschien teleur hebben moeten stellen omdat er geen plaats meer zou zijn.
Indien u niet aanwezig kan zijn voor een workshop vragen we u ons dit zo snel mogelijk door te geven. U hebt dan de volgende keuzes
1. u haalt het pakket in de winkel af
2. u laat het pakket naar u thuis opsturen tegen betaling van de verzendingskosten
3. u zorgt dat iemand anders uw plaats inneemt en laat ons de naam van die persoon weten

4. bij onvoorziene omstandigheden zoals bijvoorbeeld een overlijden in de familie, betalen wij geen workshops terug in Cash geld maar onder de vorm van een tegoedbon.


U kunt natuurlijk ook telefonisch of via mail contact opnemen mocht u nog vragen hebben!
03/480 31 69 (enkel tijdens de openingsuren van de winkel)
info@cartnscrapart.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten