Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69


link naar onze webwinkel (klik op logo)

zaterdag 28 juli 2012

Even voorstellen!

Hallo iedereen,

Zoals Els donderdag al meldde, zal ik het DT team vervoegen en dus proberen af en toe mijn werk te tonen zodat we jullie kunnen inspireren met leuke ideetjes :-)

Ik zal eerst even mezelf kort voorstellen voor degenen die me nog niet kennen : Ik ben dus Veerle, getrouwd, geen kinderen maar wel 3 Siamese katten : Felix (14), Luna (7) en Aiko (2) en twee kippen : Martha en Georgette. Wij wonen met z'n allen in het Gentse. Ik werk full time, dus de hobbytijd is niet altijd even uitgebreid als ik zou willen... Naast kaarten maken en scrappen, lees ik ook graag en ik borduur kruissteekjes. Ik maak ook soms ATC's. Ik ben als kind altijd al creatief geweest en scrap nu toch al een aantal jaren. Ook kaarten maken doe ik al jaren.

Voor het scrappen zijn mijn katten regelmatig het onderwerp van de lo's, verder ook het petekindje van mijn man en ik scrap ook onze uitstapjes die we regelmatig maken. Ook de hobby - meets en crops worden gescrapt :-)
Voor de kaarten gebruik ik altijd distress inkten om mijn cute stempels in te kleuren, en ik maak meestal vierkante kaarten (13.5*13.5cm). Ik heb niet echt een favoriete techniek of merk, dus gebruik zo'n beetje vanalles, dat zullen jullie snel genoeg merken.

Ik zal eerst nog een kaart tonen met die leuke Loralie Design stempels (die vind je hier in de shop, en deze heb ik gebruikt)
Hoewel ze vrij groot zijn, kan je er super leuke dingen mee doen. Ziehier mijn uitwerking :Zo, ik hoop dat jullie het een leuke kaart vinden en ik probeer gauw terug te komen met nieuwe kaarten om jullie te tonen!

Groetjes,
Veerle

4 opmerkingen: