Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

zondag 3 februari 2013

Valentijnsinpiratie

Hallo!
 
Net als mijn collega's van het DT team heb ik mij ook gewaagd aan een valentijnskaart. Ik heb een aantal nieuwe magnolia's van de "with love collection" gecombineerd met oudere Magnolia stempels. Misschien hebben we altijd neiging om naar onze nieuwste stempels te grijpen, maar dit kaartje bewijst dat ze perfect te combineren zijn en dat de oudere stempels ook nog altijd even leuk zijn!
 
Ik heb de nieuwe liggende tilda gemaskerd met de oudere "I love you" stempel. Alle bloemen zijn van WOC en te bestellen via de winkel. Het papier is allemaal magnolia en ook te krijgen in de winkel, momenteel zelfs aan -50% met de uitverkoop! Alles ingekleurd met distress uiteraard :-)
 
(klik om te vergroten)
 
Als je de kaart openvouwt krijg je nog eens twee Magnolia's te zien. De Tilda is ook van de laatste reeks, de tekst is een oudere. Ook hier, alle papier Magnolia.
(klik om te vergroten)

Zo, ik hoop dat jullie het een leuke creatie vinden en dat het jullie mag inspireren om een mooie creatie voor jullie partner te maken!

groetjes
Veerle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten