Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

zaterdag 22 juni 2013

Spiegeltje, spiegeltje....

Welkom iedereen weer op ons blog.

Ook Els en Veerle mochten aan de slag met een materiaal pakket. We kregen papier van scrapcake en enkele bloemetjes en lintjes. Deze keer was het een moeilijke opdracht. Beiden vonden we het heel moeilijk papier om mee te werken. Dat is het lot van een DT-lid, je kan niet altijd kiezen waar je mee aan het werk gaat, maar net dat maakt het ook weer zo fijn natuurlijk.

Leuk om weer 2 totaal verschillende projecten te zien verschijnen.Veerle maakt er deze prachtige lay out van. De kleuren van de materniteit kwamen mooi overeen met de kleuren van het papier. Er is een beetje extra papier met muzieknootjes toegevoegd en als je goed kijkt zie je dat ook de vlindertjes bewerkt zijn met een muzieknoot stempel.

 
 

 

Els werkte dan weer op een totaal andere manier. En toch is er met hetzelfde papier gewerkt aan dit doosje. Het doosje is gemaakt met een mal 'gift ensemble die' uit de Heartfelt creations reeks 'Sun kissed fleur'. Deze is te koop of te bestellen in de winkel. Een prachtige mal, waar je alle kanten mee uit kan. De bloem bovenop het doosjes is ook gemaakt met Heartfelt creations stempels samen met de bijhorende mal, de 'vintage floret' eveneens te koop of te bestellen in de winkel. Met de restjes papier heb ik nog enkele kleine tag's gemaakt die netjes in het doosje passen en waar je een kleine persoonlijke boodschap op kan noteren. En er is nog plaats voor een klein geschenkje, een snoepje, of een centje.

Hopelijk hebben onze 4 projecten van deze maand jullie kunnen inspireren.


Veel groetjes van het Design Team!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten