Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

zondag 14 juli 2013

MAGNOLIA EVENT


VOLZET - VOLZET - VOLZET - VOLZET - VOLZET - VOLZET - VOLZET - VOLZET


Goedemorgen dames,
 
Vandaag wat meer info over ons Magnolia event. Zoals eerder doorgegeven, gaat dit event door op 7 en op 14 september en dit telkens een volledige dag van 11u tot 17u. Beide dagen zijn helaas al volgeboekt, dus er kan niemand meer bij. Hou onze facebook pagina en blog altijd goed in de gaten want daar worden de events en workshops aangekondigd, en eens we ze open zetten voor inschrijving loopt het altijd erg hard.... Er komt dit jaar nog minstens één event aan, misschien zelfs 2 :-) Daarover later meer!

We willen er wel op wijzen dat de inschrijvingen pas definitief zijn NA BETALING. De betaling dient minstens 1 week op voorhand overgemaakt zijn.
Eventuele annulatie met teruggave van uw inschrijfgeld kan tot 2 weken voor event, daarna niet meer. Indien u toch niet in staat bent om deel te nemen, kan u uw materiaalpakket oppikken in de winkel.
U ontvangt een mail van Els met het rekening nummer van de winkel. Graag bij overschrijving in uw mededeling duidelijk de naam van de deelnemer plaatsen en datum en naam van event, zodat een vlotte administratieve afhandeling mogelijk is. Dank daarvoor.
 
Goed, terug naar de orde van de dag : Magnolia event. We gaan verder op het elan van ons X-mas in July event : iedere deelnemer krijgt een leuk pakket met yummie Magnolia spulletjes :-) Daarmee gaan we allemaal aan de slag. Zoals altijd zijn de pakketten nooit 100% identiek maar wel heel sterk gelijklopend en uiteraard zit er bij iedereen even veel in.
 
Wat hebben we nog meer op deze dag te bieden? Wel, er is de mogelijkheid om in te schrijven voor een mini techniek workshop. Op bepaalde tijdstippen worden er demo's gegeven over het inkleuren van de magnolia's met copics en met distress inkten. Hiervoor wordt een kleine vergoeding gevraagd van 3 euro (dit is voor 1 uur demo, met de mogelijkheid om zelf eens te testen en aan de slag te gaan) en deze vergoeding krijgt u integraal terug bij aankoop van respectievelijk minimum 2 copic stiften of 1 distresspad. Zeer handig voor de beginners om beide technieken eens te proberen en te vergelijken. Deze workshops garanderen een persoonlijke begeleiding in kleine groepjes van maximum een 3-tal mensen.
Wij zijn ons ervan bewust dat niet iedereen deze uitleg/demo nodig heeft en het is dan ook niet verplicht om deze te volgen en vandaar dat een aparte vergoeding hiervoor gevraagd wordt.
 
De inschrijfprijs voor dit event is 40 euro, en hierbij is een lekkere lunch en gebruik van allerhande materialen inbegrepen. Er zullen terug ponsen, stansen en stempels ter beschikking zijn van de deelnemers.
 
Verder zijn er op deze dag ook mooie koopjes te doen van magnolia stempels, doohickeys, de magnolia tijdschriften en papier.
 
Wij hopen dat jullie er veel plezier aan zullen beleven en kijken al uit naar een leuk gevulde dag met veel sfeer en ambiance!
 
groetjes,
Els, Marijke en Veerle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten