Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

woensdag 5 februari 2014

Produkt in de kijker - uitwerking 1 - februari

Weer welkom allemaal op ons blog.Ook deze maand gaan we weer een product uit onze winkel extra in de kijker zetten.Deze keer hebben we gekozen voor 4 producten van Do Crafts. 2 mallen met een daarbij horende stempel. Deze zijn enkel in de maand februari te verkrijgen voor slechts €15,00 per set! Als door onvoorziene omstandigheden de producten sneller uitverkocht zijn dan voorzien kan u deze bestellen aan de promo prijs.

Mijn uitwerking met deze producten:

 
 


Verder heb ik nog een reeds ingekleurd afdrukje genomen van vellen die momenteel in de winkel te verkrijgen zijn. Bloemen van Wild Orchid Crafts, Tekstempels van Whimsy, takjes, vlinders en kaartenstandaard van Joy! Het gebruikte papier is uit een nieuwe reeks van Authentique 'Suave'. Al deze artikelen zijn te verkrijgen/bestellen in de winkel of webwinkel. Voor de kaartbasis zelf heb ik een mal gebruikt van Lifestyle Crafts (het vroegere QuicKutz) Nesting frame 8. Dit is een set van maar liefst 18 mallen!

1 opmerking:

  1. Heel mooigedaan ,hoe groot is jou kaart?en het hartook hoe groot is het?veel liefs van marcelline

    BeantwoordenVerwijderen