Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69


link naar onze webwinkel (klik op logo)

maandag 11 augustus 2014

Voorbeelden zelfgemaakte embellishments

Hallo iedereen,

vandaag toon ik jullie nog eens enkele kaartjes waar zelfgemaakte embellishments op gebruikt zijn.  Het maken van deze embellishments zal worden aangeleerd in de workshop van 20 september.  Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus aarzel niet om je in te schrijven en stuur een mailtje naar info@cartnscrapart.eu  Heb je nog vragen over deze workshop, stel ze gerust.  De embellishments die zullen gemaakt worden, zijn zeer divers in vorm en materiaal!  Het DT-team heeft hard gewerkt om zoveel mogelijk technieken onder de knie te krijgen zodat deze kunnen doorgegeven worden.

Els maakte deze prachtige kaartjes met mooie papier uit het Songbird papierpad van Prima (nog steeds verkrijgbaar in de winkel).  Zelfgemaakte embellishments geven je kaartjes of andere projecten een extra dimensie.  Je kan bijvoorbeeld de kleur en vorm volledig afstemmen op de kleuren van je papier.
Uiteraard kunnen deze embellishments ook op een andere manier verwerkt worden, op layouts, in albums, op kadootjes, noem maar op!Groetjes!

1 opmerking: