Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

woensdag 1 april 2015

Mixed Media met Gelatos

Deze maand gaan jullie heel wat mixed media projecten te zien krijgen, want deze maand is mixed media maand. Je kan heel wat mixed media producten aan een super promo prijs kopen deze maand :
Je krijgt tijdens de maand april op alle mixed media producten, zoals gesso, textuupasta, gel medium ed 5% extra korting bovenop de korting die je altijd hebt met je klantenkaart ... een super promotie !!

Ik hoop dat jullie ook zin krijgen om aan de slag te gaan, iets uit te proberen en weer veel ideetjes op te doen. Laat zeker je werk zien op onze FB pagina.

Om van start te gaan heb ik voor jullie dit hele kleine canvasje, misschien zag je het  al in de winkel. De achtergrond is gekleurd met Gelatos. Ook de textuurpasta is hiermee gekleurd alvorens hem op de canvas aan te brengen.
Dit canvasje is speciaal gemaakt om jullie te laten zien dat Gelatos mooi kleur geven aan een canvas en dit op een eenvoudige en snelle manier. Tijdens deze maand komen er nog projecten met de gelatos aan bod zo dat jullie deze helemaal leren kennen ….en ook helemaal verslaafd worden :-)

Veel fun en inspiratie met onze mixed media maand !!!


Groetjes Peggy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten