Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69


link naar onze webwinkel (klik op logo)

maandag 1 juni 2015

Zonnig album

Op zaterdag 27 juni 2015 organiseren we weer één van onze veel gevraagde album workshops.

Deze keer maken we een extra zonnig lente album met heel veel zonnebloemen. We gaan namelijk aan het werk met het papier van Heartfelt Creations Classic Sunflower Collection. Dit album zal een blinde binding krijgen met de cinch.
Deze workshop gaat door van 10.00u tot +/- 17.00u. De prijs voor deelname is €69,00. Hierin zit inbegrepen: een volledig materiaalpakket, een uitgebreide handleiding zodat u ook thuis gemakkelijk aan de slag kan, een lekker lunch en begeleiding gedurende de ganse dag. U kan ook gebruik maken van al de gereedschappen nodig voor het maken van dit album tijdens de workshop. 

De workshop zal doorgaan vanaf 4 inschrijvingen. Uw inschrijving is pas geldig na betaling van het volledige bedrag op ons rekening nummer. U krijgt een mail met de gegevens voor betaling na uw inschrijving. 

De voorwaarde voor inschrijving kan u terugvinden op ons blog bij het tabblad workshops. Inschrijvingen enkel via mail info@cartnscrapart.eu. 
Tot dan!

Els

Geen opmerkingen:

Een reactie posten