Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69


link naar onze webwinkel (klik op logo)

donderdag 11 februari 2016

Lawn Fawn Event - 5 maart 2016 - nog plaatsen beschikbaar

Hallo iedereen,op zaterdag 5 maart organiseren we het Lawn Fawn Event! Van 11u tot 17u.

3 DT-leden (de Lawn Fawn fans :-) ) werken voor jullie een heel aantal kaartjes uit, met Lawn Fawn producten (stempels, mallen, papier, inkt, ...).  Jullie krijgen een mooi pakketje materiaal om mee te werken en mogen al de gebruikte mallen en stempels gebruiken tijdens het event.  Jullie mogen jullie laten inspireren door de reeds gemaakte kaartjes of helemaal jullie eigen stijl creëren.

De prijs voor dit event zal €39 zijn.  Dit is inclusief het materiaal dat jullie krijgen om te knutselen die dag, het gebruik van alle stempels, mallen, inktjes en toestellen, een lekkere lunch en koffie. thee, frisdrank of water gedurende de hele workshop.  En natuurlijk zijn er constant DT-leden aanwezig om jullie te begeleiden en helpen.

Wat heel erg belangrijk is : de deelnemers krijgen die dag 5% extra korting (bovenop de kassakorting) op alle Lawn Fawn artikelen in de winkel.

Er zijn nog steeds enkele plaatsen beschikbaar, dus je kan nog steeds inschrijven door een mailtje te sturen naar info@cartnscrapart.eu .


Wat mee te brengen :
 • basismateriaal
 • inkleur-materiaal , dat wil zeggen papier en potloden/stiften/inkt naar keuze, want er moet vaak toch een beetje ingekleurd worden.
 • stempelblok (acrylblok)
 • foamtape
 • indien je dat hebt : snijapparaat - rilplaat

Vandaag en de volgende dagen zullen we telkens een aantal voorbeelden tonen die aanwezig zullen zijn op het event.  Zo krijg je al een beetje een idee over welke stempels er aanwezig zijn.  Aan jullie de keuze om zelf te creëren of je te laten inspireren door de voorbeelden.
Groetjes van Els, Natalie en Hilde.

1 opmerking:

 1. Dit is super . Alleen staat er dan een verjaardagsfeestje gepland.
  Hopelijk doen jullie het later nog eens , wat dit is super tof !!
  Liefs Sarah

  BeantwoordenVerwijderen