Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

donderdag 27 oktober 2016

Halloween, griezelen, spoken, heksen, spinnen.....

Reeds geruime tijd ondertussen hebben wij een nieuw cardstock in de winkel. Florence cardstock, 216gr, linnen structuur, 30,5 x 30,5cm vellen. Deze cardstock is zeer gunstig van prijs, namelijk €0,45 per vel. In een volledig pak zitten 20 vellen, maar je kan elke kleur in losse vellen kopen. Wij hebben 100 kleuren op voorraad.

Vanaf januari 2017 zal deze cardstock ook te bestellen zijn via de webwinkel. Wij hebben kleurenkaarten te koop in de winkel, dit is zeker een aanrader om thuis de perfecte kleur te kunnen kiezen bij een project om deze daarna in de winkel te komen halen of te bestellen via de webwinkel. Zo hoef je nooit te twijfelen of de kleur wel bij jouw project past en kan je ook telkens identiek dezelfde kleur bij kopen indien je tekort komt of je voorraad thuis op is.



Deze cardstock is geschikt voor het maken van kaarten, albums, maar ook zeer geschikt voor het snijden met een snijmachine zoals een cricut bijvoorbeeld. Je kan er de mooiste 3D projecten mee maken. Hieronder enkele van mijn projectjes voor Halloween van SVG cuts.








Creatieve groet,

Els


1 opmerking:

  1. Wauw wat een mooie creaties!!! Ziet heel interessant uit het systeem voor de cardstock; want dat is nu toch de oplossing voor velen van ons, thuis kunnen kijken met je kleurenkaart wat je moet halen!!! super

    BeantwoordenVerwijderen