Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

vrijdag 1 januari 2021

Een spetterend 2021 voor iedereen toegewenst!

 Dag lieve cart'n scrap art liefhebbers,

we wensen jullie van harte een mooi jaar toe.  Met z'n allen duimen we om een jaar tegemoet te gaan waarin we terug wat vrijer mogen leven, terug onze vrienden/familie omarmen het zal helend zijn voor velen.  Maar laat ons eerlijk zijn, ik vrees dat ons geduld nog wat op de proef gesteld zal worden.  Samen staan we sterk!!!

Als afsluiter in het thema roze krijg je van mij nog deze kaarten: 


Heel simpel:

Zwarte gladde cardstock, acrylverf ( voor mij was dat dylusions), Stencil THS071, een platte kwast met harde varkensharen, Grid paste van Ranger, en het laatste ingredient is uiteraard een houtje uit de collectie van Cart'n scrap art. 

Hoe doe je het?

Je neemt tamponnerend zachtjes wat verf op ( niet te veel in eens) en brengt die aan op je zwarte papier waar je stencil op ligt. Als de verf droog is, leg je de volgende laag (stencil) van je kerstboom op je geschilderde, en je brengt al doppend met een spatel je grid paste aan ( zo verkrijg je een mooie sneeuw structuur). 


Fijn 2021
Ik kijk er naar uit om jullie terug te zien!
Liefs 
Isabelle


Geen opmerkingen:

Een reactie posten