Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

zondag 4 november 2012

Een tweede winnaar voor de uitdaging van oktober!

We waren een beetje teleurgesteld toen we maar 2 inzendingen hadden gekregen voor onze Halloween uitdaging van de maand oktober. Na het bekend maken van de winnaar kreeg ik melding van maar liefst 3 personen dat hun inzending er niet bij stond. 1 van de 3 inzendingen heb ik terug gevonden in de spam-folder, maar van de andere 2 was geen spoor te vinden. Ik kan ook niet verklaren waarom, misschien had het iets met het "spooky" thema te maken zoals iemand zei.

Omdat het 3 personen zijn heb ik besloten om een tweede trekking te doen en hebben we voor de maand oktober uitzonderlijk een tweede winnaar.

Dit waren de '3 vermiste' inzendingen:

Isabel De Vuysdere


Peggy Tielemans


Chantal VerhoevenWeer alle 3 mooie werkjes. Gelukkig kiest random.org voor mij een winnaar en die is deze '2de ronde':


Nr1: Isabel

Hartelijk gefeliciteerd, de waardenbon komt naar je toe.

Nogmaals onze excuses aan deze 3 deelnemers.


BELANGRIJKE OPMERKING !!!!

Voor de maand november gaan we een wijziging aanbrengen. Op onze facebookgroep  https://www.facebook.com/groups/358839024164499/#!/groups/358839024164499/
heb ik een fotoalbum aangemaakt. In dit album kan u uw foto van uw project plaatsen. Op deze manier hebt u zelf ook een controle dat het project wel degelijk in de map staat en bestaat niet het gevaar dat een e-mail niet toekomt. Voor de mensen die geen gebruik maken van facebook, jullie kunnen nog steeds je inzending doormailen. De mail met jullie inzending zal bij ontvangst beantwoord worden als bevestiging. Indien u geen antwoord van ons hebt ontvangen na enkele dagen is het verstandig om uw mail nogmaals te verzenden.

Nog vragen? Stuur ons een mail of plaats een reactie onderaan dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten