Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

vrijdag 30 november 2012

We gaan weer "aftellen naar Kerst"!

Ja het is weer zover, december staat voor de deur dus we gaan weer zoals vorig jaar aftellen naar Kerst.

We starten op zondag 2 december en de laatste post verschijnt op 21 december.

Elke dag verschijnt er een project op ons blog gemaakt door één van onze DT-leden. Dit zullen diverse projecten zijn. Ook zal er weer een wedstrijd zijn gedurende gans deze periode. U kan deelnemen door een eigen project te maken naar aanleiding van het voorbeeld op het blog met uw eigen materialen of met materialen uit de winkel. Voorwaarde is dat we duidelijk het voorbeeldproject hierin moeten herkennen. U kan elke dag deelnemen, voor elke deelname gaat uw naam 1 keer in de bokaal. (één deelname per persoon, per dag) In de week van 7 januari 2013 trekken we uit al de inzendingen de winnaars.

1ste prijs: een scrap- kaarten pakket ter waarde van €25,00.
2de prijs: een scrap- kaarten pakket ter waarde van €15,00.
3de prijs: een scrap- kaarten pakket ter waarde van €10,00.

U kan een foto van uw project doormailen naar cartnscrapart@hotmail.com met als onderwerp de titel van de blogpost van die dag. Dus bv: "aftellen naar kerst 5". Zorg er ook voor dat uw volledige naam vermeld staat in uw mail. U vergroot uw kansen door dagelijks deel te nemen uiteraard, hoewel dit helemaal geen vereiste is.

Voor de mensen die niet de mogelijkheden hebben om een foto door te mailen, u kan ook uw project in de winkel komen tonen.

We zijn heel benieuwd naar al jullie creatie's.

Do, Veerle, Marijke en Els.

4 opmerkingen:

  1. Leuk! En spannend, hihi :o) Ik probeer zeker mee te doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuk! Moet de kaart dezelfde dag als het voorbeeld doorgemaild worden? Of kan je in het weekend aan het knutselen gaan met de voorbeelden van een hele week?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Iedereen kan op zijn eigen tempo weken en kiezen wat zij wanneer maakt! Pas op het einde van de maand wordt de prijs getrokken.

    BeantwoordenVerwijderen