Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

zondag 6 januari 2013

Mini vrijdag workshop 25 januari 2013.

Op 25 januari gaan we weer van start met de mini vrijdag workshops. Als eerste is het een workshop op aanvraag. Ik kreeg de vraag om een verjaardagskalender te maken, dus heb ik dat ook gedaan. We starten met het maken van de basis van onze kalender op 25 januari. We werken door aan de kalender 1 keer per maand op vrijdagavond tot hij volledig klaar is. Ik vermoed dat dit 3 of 4 lessen zullen zijn. Dus tegen eind april heeft iedereen een volledige verjaardagskalender of een gewone jaarkalender die steeds herbruikbaar is.
Omwille van het vele materiaal dat we gaan gebruiken is de eerst workshop een beetje duurder dan jullie gewoon zijn. Deze zal €15,00 kosten. De daarop volgende workshops zullen €12,00 zijn.

De datums voor de kalender zijn:
25 januari (basis + maand januari, februari)
22 februari (februari, maart, april, mei)
22 maart ( juni, juli, augustus, september)
19 april (oktober, november, december )

De reden waarom we dit spreiden is dat we tussendoor ook nog andere projecten kunnen maken tijdens onze mini-vrijdag workshop, zodat diegene die geen interesse hebben voor de kalender ook nog aan hun trekken komen. Voor deze workshops blijven we streven naar een prijs tussen €10,00 en max. €12,00 afhankelijk van de gebruikte materialen.

Inschrijven voor de kalender kan op cartnscrapart@hotmail.com of in de winkel.

Meebrengen: basismateriaal (dubbelzijdig tape, foam tape, lijm, lat, schaar, potlood, ....) 1rol tapijt tape (ook verkrijgbaar in de winkel), distress inkt vintage photo en foam applicator, glossy accents.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten