Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

donderdag 16 mei 2013

"Christmas in July" event!!!!

Hallo dames!
 
Velen onder ons hebben elk jaar hetzelfde probleem eind november....Kerst komt heel snel dichterbij.....veel te snel!....en de familie en vrienden verwachten op zijn minst een zelfgemaakte kaart van die creatieveling in de familie.....aaaaaaaaaah KERSTSTRESS!!!

Daar willen wij iets aan doen. Wij organiseren onze allereerste CHRISTMAS IN JULY event op ZATERDAG 6 JULI.


We gaan met z'n allen aan de slag met het prachtige BoBunny papier :

 
Jullie ontvangen een pakket waarmee jullie aan de slag kunnen. Het Design Team heeft alvast voor een aantal mooie voorbeeldprojecten en kaarten gezorgd die ter plaatse zijn om te bekijken en om jullie inspiratie te geven, en eventueel om na te maken, maar jullie zijn volledig vrij om ook iets totaal anders te gaan maken. 
 
 
Alle ponsen, stempels, stansen die het Design Team gebruikt heeft staan ter beschikking van de deelnemers om vrij te gebruiken, en uiteraard is er ook een cuttlebug, big shot en een e-bosser beschikbaar om te gebruiken (het ideale moment om de e-bosser te testen! )
 
De workshop duurt een volledige dag (11u - 17u). We rekenen 35 euro voor een hele dag scrapplezier in groep! (dit is inclusief lunch verzorgd door Hilde). Het voltallige Design Team zal aanwezig zijn om jullie te helpen waar nodig of voor tips and tricks.
 
Verder wordt op dit event ook een "Christmas in July korting" gegeven van 20% op een heleboel kerstspulletjes, inclusief de kerstmagnolia's!! HET moment om nog je slag te slaan en erin te vliegen, zodat je op tijd alles rond hebt en de familie en vrienden niet ontgoocheld zijn :-)
 
Zie je dit helemaal zitten, schrijf je dan snel in via mail op info@cartnscrapart.eu ! Je krijgt een bevestigingsmail met vermelding van het rekeningnummer. We vragen de workshop op voorhand te betalen vòòr 3 juli.
 
Graag zelf meebrengen :
- basismateriaal : mes, voldoende dubbelzijdige tape, potlood, metalen lat, gluedots, ....
- afhankelijk van waarmee je inkleurt het juiste papier voor stempelafdrukjes: copic papier of aquarelpapier
- je inkleurspullen : copics, distress, potloden,....
 
We hopen jullie in grote getale te mogen begroeten op dit event. Plaatsen zijn beperkt, dus als je zeker wil zijn van je plekje, snel mailen. Inschrijvingen worden afgesloten op 30 juni.
 
groetjes,
Veerle 
 

4 opmerkingen:

 1. je maak heel nieuwsgierig en heb mij aangemeld
  veel liefs van marcelline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super Marcelline! Ik zie je dan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We zijn nieuwsgierig en we hebben ons aangemeld
  tot dan Nancy Paula Ria

  paula

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk hoor! Ik zie jullie dan!
  groetjes
  Veerle

  BeantwoordenVerwijderen