Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

zaterdag 25 mei 2013

spiegeltje, spiegeltje

Dag lieve bloglezers,

Deze maand was het weer aan Els en mezelf om een "spiegeltjes"opdracht te maken.  En zoals altijd maakten we onafhankelijk van elkaar een heel ander projectje met hetzelfde basis materiaal.

Wat kregen we:
2 halve vellen Magnolia Design Papier
2 halve vellen cardstock (groen en geel/oranje)
3 bloemetjes van Wild Orchid Crafts
Magnolia stempelafdrukje
stuk lint

Els maakte deze prachtige kaart met een heel speciale vorm.  Zij gebruikte hiervoor Spellbinders Grand Nestabilities Label 11 die perfect in combinatie met de e-bosser kunnen gebruikt worden (deze is groter dan bijvoorbeeld de Cuttlebug)  En dan natuurlijk ook de prachtige Spellbinders Floral Ovals rondom het stempelafdrukje.  Het tekststempeltje is van Whimsy Stamps (te bestellen in de winkel).

- klik op de foto om 'm te vergroten -

Ikzelf maakte een kaart die dichtgebonden kan worden met binnenin een opbergplaatsje voor een tag met persoonlijke wensen en eventueel nog iets anders.
Ik gebruikte allerlei Magnolia Doohickey mallen om de voorkant te versieren (en het label binnenin).  Dit in combinatie met een Spellbinder Scalloped Oval om het stempelafdrukje uit te stansen en binnenin een mini-doily van Cheery Lynn en een tekststempeltje van Lili of the Valley.


- klik op de foto om 'm te vergroten -


- klik op de foto om 'm te vergroten -
Groetjes van Marijke

1 opmerking:

  1. ze zijn zo leuk gemaakt en mooie kleuren
    nog een prettige weekend
    veel liefs van marcelline

    BeantwoordenVerwijderen