Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

donderdag 29 augustus 2013

Terug van start!

Na de zomerstop vliegen wij er weer in. Hoewel we eigenlijk als design team niet hebben stilgezeten hoor. Ondertussen zijn er weer leuke stempels, papier, mallen, .... besteld die eerstdaags zullen arriveren in de winkel. Ook de copic's worden weer aangevuld.

Om van start te gaan vond ik het wel gepast om een geboortekaart te tonen aan jullie. Laat ons zeggen dat vanaf september ook weer een nieuw hobbyseizoen vol nieuwe, leuke en verrassende dingen geboren wordt.

De kaart is gemaakt met een Whimsy stempel (Wee one), verder heb ik ook nog een Joy! mal gebruikt (6002/0256) en het papier is van FabScraps. Er is zowel en meisjes al jongens versie van dit papier in de winkel te vinden.  Ik heb gekleurd met mijn geliefde copic's. De stempel en mal is in de winkel te vinden of te bestellen. U kan ook steeds via mail info@cartnscrapart.eu bestellen of tijdens de openingsuren van de winkel telefonisch. Wij verzenden graag uw bestelling per post.

Verder wens ik jullie allemaal een heel leuk nieuw hobbyseizoen en denk eraan: wij horen heel graag jullie vragen of opmerkingen in onze facebookgroep of via mail.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten