Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

zondag 11 augustus 2013

Workshop : engraver album : 12 oktober

VOLZET - VOLZET - VOLZETBeste klanten,Vandaag mag ik jullie een hele mooie workshop voorstellen: het Engraver album. Dit is een compact albumpje van ongeveer 20 bij 20 cm en er kunnen minimaal 40 foto's in. Dit kan zelfs nog uitgebreid worden indien gewenst!
 
Je zou het niet vermoeden, maar in zo'n klein album kruipt aardig wat materiaal...
 
Voor deze workshop krijgt u een uitgebreid pakket van embelishments en een volledige  (!!) papierblok van Prima inclusief 2 stickervellen. Verder worden ook 15 (!) vellen cardstock verwerkt.
U krijgt ook een uitgebreide werkbeschrijving, zodat u perfect in staat bent om later gelijkaardige albumpjes te maken met ander materiaal.
Voor dit soort album start u echt met enkel papier en karton. Dus geen ringmapje dat opgevuld wordt, geen pre-fab albummetje...alles is zelfgemaakt!
 
Deze dagworkshop kost 59euro per persoon, inclusief alle bovenvermelde materialen, lunch en drankjes doorheen de dag. De workshop gaat door op 12 oktober.
 
Voor deze workshop vragen wij u volgende materialen zelf mee te brengen :
- basismateriaal (lat, potlood, schaar, papiersnijder, gom, .....)
- ronde hoekpons
- randpons naar keuze
- score tape 1/2 en 1/4 (kan aangekocht worden in de winkel)
- dubbelzijdig tape
- glossy accents
- black soot distress + sponsje
 


 
 
Het aantal plaatsen is beperkt, wegens beperkte beschikbaarheid van het nodige materiaal. Mochten er meer mensen geïnteresseerd zijn, kan deze workshop op een latere datum herhaald worden, weliswaar met ander papier en embelishments, maar een heel gelijkaardig album. Hierover zullen wij u op de hoogte houden via onze blog en facebook pagina.
 
Verder wil ik u waarschuwen : het maken van dit soort albumpjes is heel verslavend en neem van mij aan dat u het zeker niet bij één exemplaar zal houden :-) Deze albums zijn ook heel leuk om te maken als cadeau. Veel leuker als een klassiek foto-album en u heeft het plezier van het maken ervan!
Onze ervaren lesgeefster zal u meenemen doorheen een leuke dag vol knutselplezier en u zal het u zeker niet beklagen.
 
Zoals altijd : bij interesse stuurt u een mailtje naar info@cartnscrapart.eu en u krijgt een mailtje met de informatie voor betaling retour. Uw inschrijving is definitief zodra de betaling ontvangen is.
 
 
Ik wens u veel plezier!
groeten,
 
Veerle
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten