Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69


link naar onze webwinkel (klik op logo)

zaterdag 10 mei 2014

Product in de kijker - uitwerking 2 - mei

Hallo iedereen,

vandaag toon ik jullie een kaartje waarop ik verschillende Whimsy stempels heb gebruikt. De Whimsy stempel van het meisje met het lantaarntje heet "Hopeful" en is van de hand van Sylvia Zet (toevallig koos ik dezelfde stempel als Els).  Als tekststempel gebruikte ik één van set "Party Mini Letter Seals".  Allemaal leuke ronde tekststempels.  Omdat ze niet zo supergroot zijn, ideaal voor op een kaartje!  Je kan er zelfs 2 op kwijt!

- klik op de foto om 'm te vergroten -

Ik kleurde mijn afdrukje in met copics en stanste het uit met een Spellbinders Nestabilities stans (deckled rectangles).   Romdom het afdrukje gebruikte ik een swirl stempel van Unique (met sepia kleur inkt). .Het design papier komt uit een oudere reeks van MME.  De bloemetjes en de heide-takjes zijn van Wild Orchid Crafts.  Ik gebruikte verder een stans van Magnolia en eentje van Marianne Design voor het takje en de blaadjes. Verder werd de kaart nog afgewerkt met een wit hartje (ook van WOC), uitgeponste vlindertjes, meeldraadjes en plakparels.
Alle randjes werden ook gedistresst met een distress-tool een met walnut stain distress inkt afgewerkt.

Hopelijk kon ik jullie inspireren om met deze fijne stempels aan de slag te gaan.

In de maand mei krijg je een extra 5% kassakorting op een grote collectie Whimsy STEMPELS, en dit zolang de voorraad strekt.  In winkel zullen ze jullie precies kunnen vertellen welke de stempels zijn met korting!

Creatieve groetjes,

Marijke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten