Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69


link naar onze webwinkel (klik op logo)

vrijdag 23 mei 2014

Workshop Mamma Razzi meter album

VOLZET - VOLZET - VOLZET


We gaan weer eens aan de slag voor een album. Deze keer maken we een album dat je kan openplooien tot een lengte van ongeveer 1meter zodat je dit netjes op bijvoorbeeld een kast kan plaatsen. Het kan echter ook gewoon als een dicht album gebruikt worden. De workshop gaat door op zaterdag 21 juni en er zal bij voldoende interesse nog een datum gepland worden in september.
U kan voor dit album papier naar keuze nemen in de winkel. Ook kan u eventuele versiering die u wenst aankopen in de winkel. De prijs voor deelname aan deze workshop is €59,00. Hierin zit alles wat u nodig hebt voor het album uitgezonderd versiering, een lekker lunch en koffie of thee gedurende de hele dag.

U brengt voor deze workshop zelf mee:
basismateriaal, scor-tape en tacky glue, rilbord, papiersnijder en eventueel foto's.

Inschrijven kan via info@cartnscrapart.eu. Plaatsen zijn beperkt, mails worden behandeld in volgorde van ontvangst.2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. ik doe ook mee wordt weer kei leuk maar veel werk denk ik maar met die goede lesgevers komen wij weer wel tot een mooi resultaat daar twijfel ik niet aan

      Verwijderen