Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69


link naar onze webwinkel (klik op logo)

zondag 22 november 2015

Bicycle

Hallo iedereen,

Vinden jullie het ook altijd zo moeilijk om voor de mannelijke jeugd een kaartje te maken?

Mijn man zijn neefje heeft als hobby bmx en mountainbiken. Nu heeft Joy craft hier een leuk stempeltje voor, namelijk silhouette bicycle.We vertrekken van een wit kaartje. Op je sheet breng je distress stain in  de kleur blueprint sketch aan. Spuit hier een beetje water over en haal je kaartje erdoor. Vervolgens breng je hier en daar een beetje distress paint in dezelfde kleur aan. Deze is veel feller. Spuit hier ook maar wat water over en laat de kleuren vloeien. Dan werk je de randjes af met distress inkt, seedles preserves en gathered twigs.

Hierop stempel je kleine stukjes tekst met de tekststempel van finnabair , prima marketing.
Vervolgens stempelen we de stempel silhouette bicycle van joy craft.

Voor de achtergrond neem je weer een wit kaartje en ga op dezelfde wijze aan de slag als bij het kleine kaartje. Nu schuur je de randjes op. Breng met je vingers een beetje distress paint tarnished brass aan. Gebruik weer het tekststempeltje van finnabair. Stempel met gesso bolletjes. Dit doe je met een stempel van Tim Holtz, bitty grunge.

Bevestig een lintje onder het kleine kaartje met de fiets.
Scrap unlimited heeft een compas in zijn assortiment. Dit heb ik in de hoek geplakt samen met een paar bloemetjes.

In de stempelreeks van Tim holtz zit ook een stempeltje met getallen. Deze is zo gestempeld dat hij aansluit bij de bloemetjes.

Veel plezier met kladden,


Sofie

1 opmerking: