Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69


link naar onze webwinkel (klik op logo)

maandag 14 december 2015

Flor en Floor

Iedereen die vorige zaterdag langs kwam in de winkel zag ze al: onze Flor en Floor stempels.
Wij hadden heel wat voorbeelden uitgewerkt en die laten we deze maand ook nog een keertje op het blog zien. Zo kunnen diegene die niet konden langskomen in de winkel, hier op ons blog inspiratie opdoen om met onze stempels aan de slag te gaan.
Was je er zaterdag wel bij ?
Heb je al de voorbeeldjes gezien ?
Heb je nood aan wat extra inspiratie ?
Vandaag starten we met een van de vele projecten.

Ik pimpte voor dit project een leeg blikje van pinda nootjes. Het blik kreeg een grondlaag met gesso. Vervolgens bracht ik textuur aan met textuurpasta als dit droog was verfde ik alles zwart. Het geheel kreeg een zachte roest en paarse kleur met de miccapoeders van Finnabair : micca poeder
Dit "poeder" kan je mengen met je textuur pasta, droog borstel over je project, een spray mee maken of mengen met water zodat je een verf bekomt. het poeder geeft niet alleen een mooie kleur maar ook een subtiele glans, echt een must have !!
Natuurlijk bracht ik ook mijn figuurtjes aan deze kleurde ik in met Copic markers, de bloemen maakte ik met de Arianna Bloom mallen van Heartfelt Creations.


Hopelijk heb ik jullie al wat kunnen inspireren,
Groetjes Peggy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten