Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69


link naar onze webwinkel (klik op logo)

maandag 4 januari 2016

Lawn Fawn EventHallo iedereen,

even een woordje uitleg over het Lawn Fawn Event van zaterdag 5 maart.


Je houdt er van of je vindt het maar niets, maar kaartjes gemaakt met Lawn Fawn producten zijn heel specifiek.  Dus voor de fans onder ons willen wij eens een Lawn Fawn Event aanbieden.

3 DT-leden (de Lawn Fawn fans :-) ) werken voor jullie een heel aantal kaartjes uit, met Lawn Fawn producten (stempels, mallen, papier, inkt, ...).  Jullie krijgen een mooi pakketje materiaal om mee te werken en mogen al de gebruikte mallen en stempels gebruiken tijdens het event.  Jullie mogen jullie laten inspireren door de reeds gemaakte kaartjes of helemaal jullie eigen stijl creĆ«ren.

Belangrijk is dat jullie ook wat inkleur-materiaal meebrengen (bovenop het basismateriaal natuurlijk), dat wil zeggen papier en potloden/stiften/inkt naar keuze, want er moet vaak toch een beetje ingekleurd worden.

Kennen jullie de stijl van kaartjes nog niet?  Dan hier even een voorproefje (DT-kaartjes en kaartjes van de Lawn Fawn blogspot).  Let op, dit zijn NIET de kaartjes die we voor het event hebben gemaakt,  maar zo kan je wel al zien of het je stijl is of niet.Wil je nog meer voorbeelden?  Je vindt er duizenden op pinterest en via google.  

Het event vindt plaats op zaterdag 5 maart van 11u tot 17u.
Het aantal plaatsen is beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap.  Dit kan door een mail te sturen naar info@cartnscrapart.eu.

De prijs voor het event houden we zoals voor alle voorgaande events op €49.  Hierin is inbegrepen : een pakketje materiaal, gebruik van stempels en  mallen van de DT-leden en toestellen van de winkel, lunch en drank (koffie, thee, frisdrank, water) en natuurlijk de begeleiding van de DT-leden.

1 opmerking: