Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69


link naar onze webwinkel (klik op logo)

maandag 18 januari 2016

Workshop Finnabair

Eindelijk is het zover en kunnen we met veel trots bekend maken welke workshops Finnabair bij ons zal komen geven.

Deze workshops zullen doorgaan op 2 april 2016. Er zijn twee verschillende workshops om aan deel te nemen. Telkens 2 verschillende workshops op één dag zodat u aan beide deel kan nemen zonder een extra verplaatsing te doen. De workshop gaat telkens door van 09.00u tot 13.00u en van 14.00u tot 18.00u.

De eerste workshop is: Scraps of memories (voomiddag)Scraps of Memories mixed-media scrapbook page focused on delicate colours, customizing the background and embellishments and creating with scraps. 

De prijs voor deelname aan deze workshop is €65,00. 

De tweede workshop is: Frozen in time cover (namiddag)Frozen in time – cover Mixed-media style decorated journal cover with shabby-vintage feeling including techniques based on sprays, gesso, metallic finishing and delicate texture.

De prijs voor deelname aan deze workshop is €85,00.

Bij inschrijving voor deze workshops gaat u akkoord met de voorwaarden die vermeld zijn op ons blog op de pagina workshops.

Inschrijven kan enkel via mail: info@cartnscrapart.eu. Plaatsen zijn beperkt, mails worden behandeld in volgorde van ontvangst. Na inschrijving krijgt u een mail met alle verder info.

Meer details over deze workshops kan u hier vinden: http://tworzysko.blogspot.be/p/classes.html

1 opmerking:

  1. o wat zonde ik wilde dat ze twee weken eerder kwam dan was ik in nederland en zou het geweldig gevonden hebben. nu helaas op deze data niet in het land. voor iedereen die mee doet : geniet van wat je ziet en maakt

    BeantwoordenVerwijderen