Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

dinsdag 8 maart 2016

Opendeurdagen zaterdag 30 april en zondag 1 mei


Het is weer bijna zover, onze jaarlijkse opendeurdag komt eraan op zaterdag 30 april en zondag 1 mei. De winkel is tijdens deze dagen doorlopend open van 11u tot 17u.

Natuurlijk is er weer van alles te beleven. We hebben nog maar eens de eer om Lydia Boode te mogen verwelkomen met onze opendeur. Lydia zal u laten kennismaken met de Zig clean color markers in combinatie met onze nieuwste Flor stempels en de produkten van My Favorite Things. We kunnen jullie vanaf dat weekend ook weer een nieuwe set Flor en Floor stempels aanbieden.
Alvast een voorsmaakje.Er zijn naar goede gewoonte ook enkele gratis make & takes met o.a. de MISTI tool, Altenew, Tim Holtz, Pergamano, enz...Er zal ook gezorgd worden voor een lekkere knabbel en aangename babbel en voor elke klant een kleine attentie bij uw aankopen. 

Kortom zoals elk jaar weer zeker de moeite om langs te komen!

Tot dan!

Het ganse Cart'n Scrap Art team.

2 opmerkingen:

  1. Oooh ! spijtig ! Ik dacht dat de opendeurdagen in Maart plaats zouden vinden. Op 30 April kan ik er nier bij zijn ! Success ermee !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kom zondag, moet eerst gaan brunchen en dan komen we af!

    BeantwoordenVerwijderen