Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

zondag 6 november 2016

Sluiting winkel voor inventaris, herorganisatie en nieuw kassasysteem

Welkom allemaal op onze blog.

Om maar met de deur in huis te vallen eerst het minder leuke nieuws. Onze winkel gaat sluiten vanaf 18 december ....


.... Maar na 3 weken gaan we weer terug open : op zaterdag 7 januari.

We zullen gesloten zijn vanaf zondag 18 december 2016 tem vrijdag 6 januari 2017.


We hebben eerst nog een fantastische Kerst happening op zaterdag 17 december en dan gaan de deuren dicht. Op 7 januari gaan we dan terug open en hebben we op 8 januari onze eerste vrije crop van het nieuwe jaar.

Ik zal voor jullie even verduidelijken waarom we drie weken zullen gesloten zijn.

Omdat wij en ook jullie als klant de voorbije maanden, jaren best wel wat problemen hebben ondervonden met ons huidige kassa/webwinkel systeem hebben wij beslist om dit systeem helemaal te vernieuwen. Uiteraard zal dit een grote verandering zijn en dit brengt een hele hoop werk mee achter de schermen. Om dit tot een goed einde te brengen zijn we genoodzaakt om de winkel 3 weken te sluiten.  Ondertussen maken wij ook een inventaris en wordt de winkel gereorganiseerd.Indien alles volgens planning verloopt zal er dan ook op 7 januari een volledig vernieuwde webshop online komen, die voor zowel onze klanten als onszelf veel gebruiksvriendelijker zal zijn en het systeem heeft dan ook een deftig voorraadbeheer, zodat wat in de webwinkel staat ook werkelijk nog in voorraad is. Zo hopen we om onze webwinkel bestellingen een stuk vlotter te laten verlopen.


Vanaf 7 januari zal ook het systeem om in te schrijven voor workshop volledig langs de webwinkel verlopen, alsook pré order en dergelijke van bijvoorbeeld nieuwe releases van Heartfelt Creations of My Favorite Things. Maar hierover later meer uitleg.

Op afspraak is het tijdens de periode van sluiting wel mogelijk om bepaalde artikelen te komen afhalen, maar hiervoor neemt u best eerst telefonisch contact op met de winkel, of via mail.

Wij hopen op jullie begrip en we maken een mooie nieuwe start op zaterdag 7 januari 2017!

Creatieve groet!

2 opmerkingen:

  1. Bedankt voor de goede uitleg van jullie sluiting. Als webshop klant hoop ik op een gemakkelijke webshop zodat wij heel veel kunnen bestellen via het web met een snellere aflevering en heel veel keuze. Succes want het zal zeker veel werk vragen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wens julie heel succes met deze grote werken in de winkel

    BeantwoordenVerwijderen