Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

dinsdag 27 maart 2018

Happy birthday met Penny Black en Mintay by Karola....


Goedemorgen,
Ik hoop dat degene die ook bij de Open deur dagen waren dit weekend, net zo hebben genoten als ik op zaterdag. Ik vond het echt superleuk om iedereen te ontmoeten en uit te leggen hoe te werken met de Colourblend en Metallic potloden.

Ook was het weer super om lekker te neuzen in de winkel. Want online winkelen is toch lang zo leuk niet dan het persoonlijk kunnen zien van de materialen en het kunnen voelen met je handen!!!

Dus ik heb weer leuke materialen mee naar huis kunnen nemen en daar heb ik dan ook dit kaartje meegemaakt.

Het papier dat ik heb gebruikt is van de mooie Together serie van Mintay by Karola Witczak (30,5 bij 30,5)  En het is er ook in leuke 6x6 blokjes. Echt super mooi papier en lekker fleurig dus je krijgt er een fijn lente gevoel bij. Het hondje is van de Penny Black set Buddy & Duck gekleurd met alcohol markers. Op de ballon heb ik stipjes gemaakt met de Nuvo pale gold crystal drops. De tekst op de luchtballon op het papier is gedaan in 2 x met het tekststempeltje dat bij de Penny Black set komt. Eerst heb ik Happy geinkt en gestempeld, goed schoon en droog gemaakt en daarna Happy beinkt en gestempeld. 
Een leuk lintje en een stukje kant om het af te maken. Rond om het papier heb ik met een liniaal en prikpen gaatjes geprikt en deze daarna met naald en draad gestikt.

Nou ik hoop dat dit kaartje jullie weer veel inspiratie brengt en hopelijk tot snel weer.

hugs Ria

Geen opmerkingen:

Een reactie posten