Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69


link naar onze webwinkel (klik op logo)

woensdag 29 augustus 2012

Nieuws : nieuw lid DT-team

Hoi allemaal,

en dit is dan het nieuws  : er is een nieuw lid in het DT-team van Cart'n Scrap Art!  Marijke Kumbruck is haar naam!  Laten we haar zich even zelf voorstellen!


Hallo creatievelingen en fans van Cart'n Scrap Art.


Ik ben dus Marijke. Ik ben 47 jaar en woon ondertussen al 20 jaar in Westmalle samen met mijn man en mijn 2 zonen (18 en 12 jaar).  Maar oorspronkelijk ben ik van Limburg afkomstig.  En ja hoor, mijn "accentje" is nog steeds hoorbaar! ;-)


Na heel veel jaren in de Informatica-wereld te hebben vertoefd, wou ik eens iets anders en sinds 2008 werk ik op het secretariaat van een basisschool in Vosselaar.  Ik werk parttime waardoor ik dan iets meer tijd heb voor mijn hobby : in 2008 werd ik immers gebeten door het scrapvirus.
Ik wou toen een origineel kado voor mijn zus haar 40ste verjaardag maken en maakte haar een ABC-albumpje over haar leven, een scrapalbumpje dus.  Toen was ik vertrokken natuurlijk en via het internet leerde ik al snel veel mensen kennen die door datzelfde virus gebeten waren.

Nog geen jaar later begon ik ook kaartjes te maken en ik moet zeggen, ik doe dat super graag.
Via Els Wouters ontdekte ik een tijd geleden de winkel van Hilde in Emblem, Cart 'n Scrap Art en man man, iedere keer vind ik daar zo'n mooie spulletjes!  En ook de webwinkel is echt wel een aanwinst in de scrapwebwinkelwereld.   Ik vind het heel leuk om in het DT-team te mogen zitten!

Momenteel heb ik nog geen echt kaartje gemaakt als DT-lid, maar ik ben er met eentje bezig.  Benieuwd?  Hou deze blog goed in het oog dan.
Ik wens iedereen nog een creatieve dag!
Heel veel groetjes van Marijke!


3 opmerkingen:

  1. Dat bloeit en groeit hier nogal dat team :)
    Proficiat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hartelijk welkom Marijke! We zijn heel blij dat je erbij bent.

    BeantwoordenVerwijderen