Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

donderdag 27 december 2012

Enkele mededelingen.

Bijna sluiten we 2012 af. Wij zitten echter met onze gedachten al lang in 2013. Vandaar enkele belangrijke mededelingen.

Vanaf 3 januari houden wij weer Solden in de winkel. Kortingen tot -70%. Zeker de moeite om langs te komen. Ook zullen we op onze facebookgroep enkele solden aanbiedingen doen, meer hierover later.

Zoals de meeste onder jullie wel weten is het in januari weer CHA in Amerika. De droom van elke scrapper denk ik toch wel om ooit eens meegemaakt te hebben. Hilde zal er dit jaar voor de 2de keer naartoe gaan om weer de mooiste dingen voor ons uit te zoeken. Omwille van haar afwezigheid zullen er geen bestelling via de webshop verstuurd worden tussen 8 en 24 januari 2013. Gelieve hiermee rekening te houden bij uw bestelling. De winkel zal wel geopend zijn op de normale openingsuren.

Voor de workshop klanten: De eerste 'mini vrijdag workshop' zal doorgaan op 25 januari 2013. De eerste 'mini dinsdag workshop' zal doorgaan op 5 februari 2013. Ook hierover volgt meer info op het blog en op onze facebookgroep.

4 opmerkingen:

 1. wens hilde veel plezier in Amerika en kijk al uit nar de spulletjes die ze zal kiezen . we springen zeker eens binnen dezerdagen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hopelijk kun je ook genieten van de soldenprijzen via webshop want ik heb geen facebook

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Informative article, just what I wanted to find.

  Here is my web blog :: cellulite treatment cream

  BeantwoordenVerwijderen