Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

dinsdag 19 november 2013

Jongenskaartjes

Hallo iedereen,


ja hoor, de meeste kaartenmaaksters onder ons vinden het moeilijk : een mannenkaart of jongenskaart.  Een jongenskaart voor kleine jongens, dat gaat meestal nog wel, maar voor tieners en mannen, een moeilijke opdracht ...

Of niet??  Ik vond in de winkel opeens een vel papier van Echo Park.  Weliswaar uit een reeks met jongenspapiertjes voor kleinere jongens : A boy's Life van Echo Park.  Maar dit vel was anders.  Je kon er alle kanten mee op.  En wie weet, kan je het nog steeds in de winkel vinden (trapje naar beneden, links?) ;-)



Omdat ik een gitaarspelende tienerzoon heb, ging ik er dan ook mee aan de slag om een kaartje te maken voor zijn verjaardag.  Een onconventionele vorm, wat puffy lettertjes, wat tule, knoopjes en een bedeltje maken het geheel af.  Het geruite papier is van Scrapcake.



Het tweede kaartje is eigenlijk heel basic.  Het zou zo waar voor een volwassen man kunnen dienen.  "My number one champion" ...  zeg nou zelf, dat kan voor jonge kinderen, tieners en zelfs voor je lief of echtgenoot ;-)  Ik heb wat lettertjes toegevoegd, een stempeltje van Whimsy Stamps uitgestanst met een Spellbinder nestie, een wit hartje van Wild Orchid Crafts, een knoopje en een klokje en een radertje van Scrap-Unlimited.  Alles is verkrijgbaar of bestelbaar in de winkel!



Creatieve groetjes van Marijke.


2 opmerkingen: