Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

woensdag 20 november 2013

Kerstevent voorbeeld


Hallo iedereen,

vandaag toon ik jullie nog een voorbeeldkaartje dat jullie kunnen maken op het Kerstevent.  Het is een relatief eenvoudig kaartje maar wel met een mooie scalloped rand.  Dit deed ik met mega nestabilities van Spellbinders.  Helaas krijg je die niet door een cuttlebug, maar gelukkig is er tijdens de workshop een e-bosser ter beschikking.  Daar kan je grote stansen doordraaien, tot de grootte van A4!  Dat is één van de grote redenen dat ik mijzelf ook een e-bosser heb aangeschaft (en het gebruikersgemak natuurlijk).  Zo kan je eens afstappen van de standaard vierkante of rechthoekige kaart ;-)Je kan dit kaartje zelfs nog een paar maten groter maken, er zijn nog minstens 3 stansen die groter zijn.
Ik kan jullie dan ook de techniek tonen om van 2 apart uitgestanste vormen (welke dan ook) 1 kaartje te maken, zonder dat de vorm vooraan verloren gaat.

Ik heb ook weer de prachtige nestabilitie Floral Ovals gebruikt.  Ik zal deze meebrengen naar de workshop zodat jullie 'm ook kunnen gebruiken.  De ijskristallen stansen van Joy!  zullen uiteraard ook aanwezig zijn.

Magnolia of andere afdrukjes zullen wel niet aanwezig zijn op de workshop, dus als jullie een stempel willen gebruiken op de kaartjes, best zelf stempels, stempelpapier en inkleurmateriaal mee te brengen.  Je kan natuurlijk ook altijd in de winkel een kijkje nemen,  daar vind je zeker en vast  nog mooie kerststempels, ook Magnolia's.

Groetjes,
Marijke.

1 opmerking: