Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

zaterdag 2 november 2013

Workshop canvas met Lydia Boode op zondag 24 november

Nu zondag komt Lydia naar ons toe om jullie al de geheimen van het werken met pan pastels te vertellen. Maar ook op zondag 24 november komt ze een leuke workshop geven. Een canvas met weer veel verschillende technieken. Jullie gaan gebruik maken van de melting pot en utee, embossing folders, metal foil, alcohol inkt.... Kortom eentje die je zeker niet mag missen.

Deelname prijs voor deze workshop is €30,00. De workshop duurt een halve dag en we starten er eentje om 10.30u en er start er eentje om 13.30. In deze prijs zijn alle materialen inbegrepen en koffie of thee.

 
 
U kan hiervoor inschrijven enkel via mail info@cartnscrapart.eu. U krijgt dan antwoord van ons met de details voor betaling. Inschrijven ten laatste op 20 november. Gelieve duidelijk je naam te vermelden en of u aan de voor- of namiddag workshop wil deelnemen. Deze workshop gaat enkel door bij voldoende inschrijvingen. U kan al de voorwaarden voor deelname aan onze workshop vinden op ons blog http://cartnscrapart.blogspot.be/p/workshops-info.html.
 
 
Tot dan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten