Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

woensdag 22 oktober 2014

Product in de kijker - oktober - uitwerking 4

Hallo iedereen,

ik wil jullie vandaag nog eens herinneren aan de promo van de maand : 30% korting op de glimmermists van Tattered Angels, de Color Wash van Adirondack en de Dylusions.  Dit bovenop de %5 korting die jullie sowieso al krijgen d.m.v. het puntensysteem.


Om te laten zien wat je er allemaal mee kan doen koos ik onder andere voor de glimmermists van Tattered Angels om voorbeeldjes te maken.
Bij het eerste kaartje gebruikte ik een Tim Holtz stencil als achtergrond, met embossing pasta (dreamweaver) en dan heb ik het bespoten met verschillende kleuren glimmermist.
De labelstempel is van Gorjuss, de tekststempel van JoyCrafts.  Zowel de tekst als het houten zonnetje zijn bespoten met Pearl Glimmermist.
Op de foto zie je de "glimmer" niet zo goed, maar als je de kans zou hebben de kaartjes in de winkel te bekijken, kan je die fijne "glimmer" zien.  Niet uitgesproken fel, maar zacht.


Voor het 2de kaartje heb ik dezelfde stencil van Tim Holtz gebruikt en daarop met glimmermist gespoten.
De houten figuurtjes zijn ook bespoten met glimmermist.
De tekststempel is van JoyCrafts en de grasstempel is van Gorjuss.Voor het 3de kaartje heb ik simpelweg 1 stencil van een vlinder gebruikt (van Tattered Angels), verschillende kleuren glimmermist en een tekststempel van Hero Arts.Voor de kaarten gebruikte ik wat zwaarder aquarel papier omdat dit papier het vocht goed opneemt.

Ook maakte ik in het verleden 2 layouts met de glimmermist in combinatie met de Glimmer Screens van Tattered Angels.  Dit zijn eigenlijk gewone plastic stencils zoals er zovele andere zijn.Voor de layouts gebruikte ik gewoon wit cardstock.
Ik hoop dat ik jullie kon inspireren ook eens aan de slag te gaan met de leuke spuitbusjes van Tattered Angels.

Om dan eens wat verder te experimenteren ging ik ook aan de slag met 2 spuitbusjes Color Wash van Adirondack.  De kleuren stream en wild plum leken mij wel mooi bij elkaar te passen.

Voor het eerste kaartje spoot ik de 2 kleuren op mijn craftsheet en draaide er een stuk Glossy paper (van Ranger) doorheen.  Het moest natuurlijk goed drogen en ik vond nadien dat het wel een beetje op "zee" leek.  Vandaar dat ik het gekleurde stukje gebruikte als achtergrond achter de Magnolia zeemeermin stempel.   Voor de tekst bespoot ik een stukje papier lichtjes met beide kleuren en stempelde nadien een whimsy verjaardagsstempel.Voor het tweede en het derde kaartje gebruikte ik telkens een stencil.  De Mini Chicken Wire van My Favourtie Things en Gears van The Crafters Workshop (net nieuw in de winkel gekocht)  Ik spoot de adirondack color wash over de stencil op aquarel papier.
Creatieve groetjes van Marijke.

1 opmerking: