Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

zaterdag 6 december 2014

Kerst Inspiratie

Vandaag eens geen kaartje voor jullie, natuurlijk wel weer een overvloed aan kerst.
Deze kerstbal maakte ik door 20 cirkels uit te snijden en hierin een driehoek vorm te vouwen, deze werden allemaal aan elkaar gekleefd. het geheel kreeg structuur met textuurpasta en vervolgens een laag Gesso. Tot slot kreeg elk vakje een kleur met de Aqua tints van Spectrum Noir.

De Aqua inks van Spectrum Noir zijn in een aantal kleur paletten verkrijgbaar.
In de box zitten 6 flesjes inkt, 3 verf borstels en een set pippetjes.
Het super toffe aan deze verf is dat ze op waterbasis is, wat het makkelijk maakt om je materiaal te reinigen maar waardoor je eenvoudig van donker naar licht kan verven door water te vermengen.
Een ander super pluspunt zijn de meng mogelijkheden: je hebt slecht 4 kleuren maar de mogelijkheden zijn enorm. Dankzij de pippetjes kan je makkelijk 1 druppeltje verf toevoegen en een totaal ander kleur is geboren. De box die ik gebruikte noemt Essentials: in deze box krijg je 2 witte flesjes, 2 zwarte een gouden kleur en een zilveren. Door deze 2 laatste kleuren krijgt elke kleur een mooie glitter.

Ik maakte deze kerstbal om jullie al een idee te geven van de eventueel te maken kleuren ….en dit gaat echt heel eenvoudig.
In een volgend project laat ik zien hoe je de kleuren in elkaar kan laten overvloeien, je ze kunt blenden en van donker naar licht kan gaan.
Alvast een prima geschenk voor onder de kerstboom ;-)



Groetjes Peggy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten