Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

woensdag 3 december 2014

Stempeltechnieken workshop door Lydia Boode

Hallo iedereen,

Wij bieden jullie de mogelijkheid om een unieke en uitgebreide workshop in 4 delen van Lydia Boode te volgen : "stempeltechnieken in een box".

In de box van Graphic 45 maken we een album. Dit album gaan we dan gebruiken voor de stempel technieken : de technieken maken we op kaartjes die in het album komen te zitten,  samen met de beschrijving.  Op die manier heb je achteraf een mooi naslagwerk.

Al deze technieken worden in een rustig tempo aangeleerd en zijn geschikt voor zowel de beginnende stempelaar als de stempelaar die al langer onderweg is.

Er komen veel verschillende technieken aan bod waaronder de laatste nieuwe technieken.  Hierdoor hebben we wel meerdere dagen nodig om het album af te werken.


Hoe het album er precies uit gaat zien hangt af van je eigen papier keuze en houden we daarom als verrassing tot de grote dag.

Indien niet alle 4 data passen en je zou je willen inschrijven voor slechts een deel van de dagen, dat kan, maar dan moet je wel beseffen dat je album niet helemaal af zal zijn.  Elke workshop dag worden er andere technieken behandeld.

De data voor deze workshops zijn 7 maart 2015, 26 april 2015, 10 mei 2015 en 7 juni 2015.
Telkens van 10u tot 16u.
De prijs van deze meerdaagse workshop is €44 per dag.  Lunch en materialen inbegrepen.
Inschrijven kan via een mail naar info@cartnscrapart.eu  
Vermeld duidelijk voor welke workshop je je wil inschrijven.  
We sturen je dan een bevestigingsmail.


Materiaal zelf mee te brengen : craft sheet en een heattool als je die hebt en basismateriaal schaar, mes, lijm, snijmachine, een poetsdoek (slechte vod), eventueel een short. 

Creatieve groeten van Hilde en haar team.

2 opmerkingen:

  1. wow zie er leuk uit , ben blij dat ik aangemeld hebt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil me ook aanmelden voor alle 4 maar ik kan niet op mail. Examentijd alle pc in huis staan roodgloeiend en niet door mij.

    BeantwoordenVerwijderen