Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

woensdag 11 maart 2015

5 jaar Cart'n scrap art - Opendeurdag 28 en 29 maart 2015

Zoals de meeste onder jullie al wel weten hebben we weer onze jaarlijkse opendeurdag op zaterdag 28 en zondag 29 maart. De winkel is tijdens deze dagen doorlopend open van 11u tot 17u.

Deze opendeurdag zal extra feestelijk verlopen, want we bestaan dit jaar 5 jaar.

We gaan dan ook uitpakken met een heel grote primeur. Om dit te weten te komen zullen jullie moeten langskomen, want het we houden dit nog geheim. Omdat dit zo uniek is, is het absoluut de moeite om hiervoor langs te komen op onze opendeurdag. Het leuke aan deze primeur is dat jullie allemaal jullie eigen inbreng kunnen doen, maar meer mag ik hierover echt niet zeggen. Oh ja, nog een klein detail, wat we gaan doen is zowel voor scrappers, mixed media, kaarten makers, .... iedereen gaat er gebruik van kunnen maken. Wij zijn alvast heel enthousiast.

Natuurlijk is er nog van alles te beleven. We hebben weer de eer om Lydia Boode te mogen verwelkomen met onze opendeur. Ze gaat u helemaal wegwijs maken in de wereld van de mixed media. Ze gaat namelijk werken met de nieuwe IZink inkten. Dit zijn pigment inkten waar je fantastische dingen mee kan doen. Ook zal ze aan de slag gaan met de Pitt markers van Faber Castell.

Ook Peggy zal jullie wat meer thuisbrengen in de wereld van de mixed media. Zij gaat uitgebreid aan de slag met de Gelatos. Ze gaat jullie de vele mogelijkheden laten zien met dit medium.

Voor de liefhebbers van de Silhouette machine zal Natalie aan de slag gaan met dit zeer veelzijdige toestel en al jullie vragen beantwoorden.

Er zijn naar goede gewoonte ook enkele gratis make & takes.

Er zal ook gezorgd worden voor een aangename knabbel en babbel en voor elke klant een kleine attentie bij uw aankopen. Deze attentie heeft trouwens alles te maken met onze primeur.

Kortom zoals elk jaar weer zeker de moeite om langs te komen!

Tot dan!

Het ganse Cart'n scrap art team.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten