Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

maandag 30 maart 2015

Ontwerpen en produceren van stempels in eigen atelier.

Werkwijze bestellen tekst stempels uit polymeer.

Zoals jullie ondertussen gezien hebben bieden wij vanaf 28 maart 2015 de mogelijkheid om tekststempels bij ons te bestellen. Deze stempels worden door ons zelf ontworpen en vervaardigd uit hoogwaardig polymeer. U kan dus zeker zijn van een stempel van goede kwaliteit bij een juist gebruik van de stempel.

Wij zullen elke maand een nieuwe set stempels uitbrengen die in de verkoop gaan. Maar er is echter ook de mogelijkheid om uw eigen tekst stempels te laten vervaardigen. Nooit meer het probleem van niet de juiste tekst te hebben op uw projecten. Uiteraard zijn er wel beperkingen en is niet alles mogelijk.

U kan stempels bestellen via mail (info@cartnscrapart.eu) door gebruik te maken van het bestelformulier, of u kan een bestelformulier invullen en afgeven in de winkel. Wij zullen dan kijken of het gevraagde haalbaar is. U kan echter ook een gewenst ontwerp doormailen en weer gaan we dan even kijken of het haalbaar is om hiervan een stempel te maken. Uiteraard moet je steeds rekening houden met afbeeldingen waar rechten aan verbonden zijn.

Er zijn 3 verschillende formaten verkrijgbaar:

A7: 10,5cm L x 7,4cm B
A6: 14,8cm L x 10,5cm B
A5: 21cm L x 14,8cm B

Indien u zelf een tekst kiest zal er door ons eerst een ontwerp gemaakt worden. Dit zal aan u doorgemaild worden. Na goedkeuring zal uw stempel gefabriceerd worden. Het ontwerp blijft altijd eigendom van Cart’n Scrap Art en kan steeds door ons vrij gebruikt worden. De prijs voor een stempelset is als volgt (onder voorbehoud van wijzigingen):

A7: €10,95
A6: €13,95
A5: €19,95

Voor een eigen tekst komt er telkens €5,00 verwerkingskosten bij deze prijzen per stempelset.

U krijgt een spaarkaart bij aankoop van stempels door ons vervaardigd. Na aankoop van 10 stempelsets hebt u recht op 1 gratis stempel in A7 formaat die reeds in verkoop is. Dus geen eigen gekozen tekst.

De bestelformulieren zijn te downloaden op ons blog, facebookgroep en af te halen in de winkel. Voorziene levertijd van een stempel na goedkeuring van het ontwerp is 10 werkdagen. Voorziene tijd voor het maken van een ontwerp na ontvangst van het bestelformulier is 5 werkdagen. Deze tijden kunnen echter steeds herzien worden door ons naargelang de vraag naar stempels.Geen opmerkingen:

Een reactie posten