Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

zaterdag 7 maart 2015

Pizzafestijn


Hallo iedereen,

op zaterdag 11 april vindt het pizzafestijn van Cart'n Scrap Art plaats!  Gaan we pizza bakken?  Neen hoor, gewoon lekker creatief bezig zijn.

Jullie krijgen van ons een lege pizzadoos die jullie zelf mogen vullen met materiaal voor een bepaald bedrag.  Indien jullie dat wensen, geven wij advies.Ons DT-team heeft weer een aantal voorbeelden in elkaar geknutseld (met hun eigen keuze aan papiertjes en dergelijke) en aan jullie de keuze of jullie soortgelijke projectjes willen maken of niet.  Tussen 11u en 17u zullen 2 mensen van het DT-team jullie bijstaan in raad en daad.

De prijs voor deze workshop bedraagt €49.  Hierin is inbegrepen : jullie eigen gekozen materiaal in de pizzadoos, gebruiken van onze toestellen en mallen.  En natuurlijk niet te vergeten : een "aangespaste"  maaltijd 's middags en drankjes gedurende de hele workshop.
Breng zeker jullie basismateriaal mee, maar meer is uiteraard ook toegestaan (kleur- of stempelmateriaal, mallen, bloemetjes, ...).

Deze workshop is helaas al volzet, dus inschrijven kan niet meer.

1 opmerking: