Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

zondag 4 september 2016

Cricut explore - Heksenhuisje

In oktober gaan we nogmaals aan de slag met onze Cricut explore voor een workshop.  Deze workshop gaat door van 10u tot 17u.

We maken een prachtige halloweendecoratie.  Niet zomaar decoratie, maar een leuk heksenhuisje.  Om deel te nemen aan deze workshop is het noodzakelijk om te beschikken over een cricut Explore, een laptop en enige ervaring met de Cricut Design Space.

De prijs voor deelname aan deze workshop is € 47,00.  Let op, dit is exclusief de aankoop van het SVG bestand.  Indien u dit tijdens de workshop, via de winkel wil aanschaffen, wordt hier € 7,00 voor aangerekend.  Het SVG bestand is dan uw eigendom.  U bent uiteraard vrij om dit SVG bestand reeds vooraf aan te kopen.  Het aankopen van dit bestand is verplicht om deel te kunnen nemen aan de workshop.

Inbegrepen in de prijs:
  • lunch
  • koffie of thee
  • papier
  • extra werkbeschrijvingen in het Nederlands
  • begeleiding
Inschrijving enkel via mail: info@cartnscrapart.eu
Inschrijving is pas definitief na ontvangst van uw betaling (zie algemene voorwaarden).  Plaatsen zijn beperkt.  Mails worden behandeld in volgorde van ontvangst.  Na inschrijving ontvangt u een mail met alle verdere informatie.

Creatieve groeten

Els

Geen opmerkingen:

Een reactie posten