Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

zondag 18 december 2016

Werkwijze Make & Take kersthappening

Wat was het weer een geweldig succes onze kersthappening gisteren. Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor de talrijke opkomst.

Op vraag van velen post ik hierbij nogmaals mijn voorbeeldkaarten en geef ik jullie een korte handleiding mee zodat je toch nog snel een paar last minute kerstkaarten kan maken.
Gebruikte materialen:

- basiskaart in kleur cardstock naar keuze
- stukje witte cardstock om op te werken
- achtergrond stempel met een motief naar keuze
- embossing poeder clear
- embossing poeder in 2 kleuren naar keuze
- embossing inkt
- stempelhulp of clear blok
- laagjes stempel naar keuze
- tekst stempel naar keuze
- distress inkt in kleuren naar keuze
- stempelinkt in een kleur naar keuze, dit kan ook distress inkt zijn

Werkwijze:

Stempel als eerste met je achtergrond stempel op je stukje witte cardstock met inkt in een kleur naar keuze. Neem dan de eerste stempel van je laagjes stempel en stempel deze op je kaart met embossing inkt. Emboss dit met clear embossing poeder. Laat even afkoelen. Bewerk nu de achtergrond van je kaart met distress inkt in een kleur naar keuze. Laat dit goed drogen. Ga nu verder met de tweede stempel van je laagjes stempels. Stempel hem op de juiste plaats met embossing inkt over het stukje dat reeds met het clear embossing poeder is bewerkt. En kies één van  je kleuren embossing poeder om dit te embossen. Laat dit weer goed afkoelen. Herhaal deze stap opnieuw met de laatste laagjes stempel en je tweede kleur embossing poeder. Werk je kaart af met een tekst stempel naar keuze en kleef het stukje op de basiskaart.

Veel plezier en ik zie jullie allemaal weer op 7 januari op de opening!

Els


Geen opmerkingen:

Een reactie posten