Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

maandag 3 april 2017

Kaartje met Studio Light Stencil en Distress Markers


Hallo allemaal,Vandaag heb ik een leuke techniek voor jullie in petto waar je niet veel ‘talent’ voor nodig hebt.  We gaan gebruik maken van een nieuwe stencil van Studio Light.  Doet met denken aan de lente, en laat dat nu net de tijd van het jaar zijn! 
We gaan gebruik maken van de Texture Paste van Ranger.  Deze is zeer luchtig en samengesteld om te werken met de inkten van dezelfde fabrikant.  Doordat de stencil van dik materiaal is gemaakt, kan je een mooie dikke laag creëren.  Kijk een wat een textuur!   Mijn lievelingskleur is roze, dus de keuze voor de kleur van de rozen is snel gemaakt.  Uiteindelijk heb ik maar twee kleuren per item gebruikt: tattered rose en worn lipstick voor de bloemen, en crushed olive en peeled paint voor de blaadjes, voor de stipjes koos ik peacock feathers.

Breng de kleur aan door je stift boven het textuur te wrijven.  Werk best niet met de punt, omdat je die kan beschadigen.  Breng her en der wat schaduwen  aan met de donkere kleur.  Dit moet niet exact zijn.  Per laagje mag je door middel van een mini mister wat water verstuiven om de kleuren te doen uitlopen.  Op die manier krijg je een dromerig effect.  Vind je dit niet mooi?  Dan kan je uiteraard ook stoppen bij de eerste stap.


Na een paar laagjes was ik tevreden.   Wie van glimmer en glitter houdt kan met de Wink of Stella stiften wat highlights aanbrengen.  Ik heb de kaart afgewerkt met zwart cardstock, een leuke groet van de Cart’n Scrap Art stempelset en wat enamels van Nuvo Crystal Drops.

Laat maar komen die zon!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten