Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69


link naar onze webwinkel (klik op logo)

dinsdag 9 september 2014

All animals event

Dag iedereen!

Het Design Team is achter de schermen al volop bezig met de voorbereiding van het volgende event: All animals.

We denken hierbij niet alleen aan mensen met honden, katten of andere huisdieren.  Iedereen met een hart voor dieren zal in de wolken zijn met de spulletjes die we zorgvuldig uitzochten voor dit event.

Het event zal naar goede gewoonte als volgt verlopen : Iedereen is welkom vanaf 11u en we gaan door tot 16u. Iedereen krijgt een materiaalpakket boordevol spulletjes en daarmee kan men naar hartelust aan de knutsel. Het DT team zorgt voor uitgewerkte voorbeelden die men kan namaken, of men kan uiteraard ook naar eigen inzicht gaan werken en gewoon inspiratie halen uit de voorbeelden. 
 Dit event gaat door op zaterdag 11 oktober en zal 49 euro kosten. De prijs zal all-in zijn, zoals steeds, dit wil zeggen materiaalpakket, lunch en drank doorheen de dag. En uiteraard wordt u de hele dag begeleid voor het maken van uw projecten. 

Wil je er graag bij zijn? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar info@cartnscrapart.eu, want de plaatsen zijn zoals steeds, beperkt, en vol = vol. Uw inschrijving is definitief wanneer u het bedrag gestort heeft. Dit moet ten laatste één week voor datum gebeuren. Zoniet wordt uw plaats weer beschikbaar gesteld voor anderen. Indien u later toch niet kan deelnemen, kan het materiaalpakket naar u toegstuurd worden tegen vergoeding van de verzendkosten.

Groetjes van Hilde en haar DT-team

1 opmerking: