Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69


link naar onze webwinkel (klik op logo)

maandag 1 september 2014

Mystery guest - start hobbyseizoen 2014 - 2015

Welkom allemaal op ons blog.

1 september een nieuw schooljaar, maar ook voor ons een belangrijke datum want bij ons begint elk jaar op1 september ook het nieuwe hobby seizoen.

Alvast enkele belangrijke mededelingen om te beginnen.

De winkel zal vanaf 1 september elke donderdag en vrijdag openen zoals altijd om 14u maar gesloten zijn om 18u ipv 19u. De openingsuren op zaterdag blijven dezelfde, van 11u tot 17u en elke 1ste zondag van de maand zijn we open van 13.30u tot 17u.De mini vrijdag workshops starten ook terug op vrijdag 19 september. U kan hierover meer info vinden op de pagina 'workshops' hier op ons blog.

Het najaar zit al goed volgeboekt met dag workshops. Ook deze kan u vinden op de 'workshop' pagina. Zit u met vragen of opmerkingen over onze workshop of wil u inschrijven? Dat kan allemaal via info@cartnscrapart.eu. Lees goed de voorwaarden voor inschrijving alvorens u in te schrijven aub.
We gaan ook van start met 'vrije crops'. U zal hierover snel meer informatie krijgen hier op het blog. Ik kan jullie alvast de datum verklappen van onze eerste vrije crop namelijk zaterdag 18 oktober.


Dan rest mij enkel nog om onze mystery guest aan jullie te onthullen. Ik heb verschillende namen zien voorbij komen en enkele onder jullie hadden het bij het rechte eind. Onze mystery guest was namelijk Natalie Laurijssen. Naar mijn mening een dame met een zeer creatieve geest en een talent met de copic's. Bij deze wil ik Natalie dan ook hartelijk danken om onze mystery guest te zijn de voorbije maanden. Aangezien ons DT- lid Peggy even andere drukke bezigheden had, zijn wij blij dat Natalie dit voor ons heeft willen opvangen.Tot slot nog een leuke mededeling. Wij als DT-team van Cart'n scrap art (Els, Veerle, Marijke en Peggy) zijn zeer verheugd met ons nieuw team lid. En natuurlijk kunnen jullie al wel raden wie dit is :-). Hartelijk welkom in ons team Natalie Laurijssen. Blijf ons blog volgen en morgen stelt Natalie zich aan jullie voor op ons blog.

1 opmerking:

  1. haha ik wist het wel
    wel van harte gefeliciteerd dt team en wens jullie heel veel plezier samen veel liefs van marcelline

    BeantwoordenVerwijderen