Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

donderdag 27 november 2014

Kerst inspiratie

Hallo iedereen,

vandaag toon ik jullie 2 uitwerkingen met de prachtige kerstboommal van Cheery Lynn.

Een eerste uitwerking is een rechtopstaand boompje.Hiervoor stanste ik het kerstboompje 2 maal uit, plooide ik ze in het midden en kleefde ik ze aan elkaar.
Onderaan gebruikte ik 3 verschillende stansen : een grote doily stans van Cheery Lynn (rood), een stans van Joy!Crafts (kraft) en een kleine Spellbinders mal (groen).  Het boompje versierde ik met een ster (Impression Obsession mal) en wat plakparels.  Vooraan nog een kerstgroet (Bo Bunny papier) en je hebt een mooie tafel- of kastversiering voor bij kerst.


De tweede uitwerking is een kaart.  Hiervoor stanste ik het boompje uit en de achterkant achter het boompje (beide stansen zitten in 1 verpakking).  Het boompje en de kerststerren (Impression obsession malletjes) bewerkte ik overvloedig met stickles. Verder gebruikte ik wat strass en plaparels om het geheel af te werken.  Ik koos voor wat Maja Design papier in niet traditionele kerstkleuren.Creatieve groetjes van Marijke.

1 opmerking:

  1. Buitengewoon mooi!Die stans lag al jaren in de winkel en werd naar het schijnt niet veel verkocht.Nu is er door het voorbeeld dat in de winkel staat terug vraag naar die mal!

    BeantwoordenVerwijderen