Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

zaterdag 8 november 2014

Voorbeeld Kadoosjes Event

Hallo iedereen

op 6 december kan je bij Cart'n Scrap Art deelnemen aan het Kadoosjes Event.  Een dag waar er volop doosjes voor geschenkjes en dergelijke gemaakt kunnen worden.

Dit is één van de doosjes die jullie kunnen maken :Dit modelletje noemen ze een gable-box.  Ik vond geen geschikte vertaling, dus noem ik het ook maar een gable-box.  Je kan het doosje met of zonder venstertje maken, afhankelijk of je op voorhand mag zien wat er in zit of niet.  Ik vind dit een ideaal doosje om bijvoorbeeld snoepjes in te steken, of misschien wel wat juweeltjes op wat zijdepapier, ...

Dit doosje is helemaal uit stevig dubbelzijdig design papier gemaakt.  Je kan dit uiteraard ook met cardstock maken en daarna afwerken met design papier.

Je kan je inschrijven via info@cartnscrapart.eu.  Deelname aan het event kost € 49 en daarvoor krijg je een mooi pakket met materiaal, lunch, drankjes de hele dag en deskundige begeleiding van enkele mensen van het DT-team.
Vergeet zeker jullie basismateriaal niet, inclusief een rilpen want die gaan jullie wel nodig hebben!

Groetjes,
Marijke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten