Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

vrijdag 6 februari 2015

Folio album 8x8 inch (herhaling)

We gaan weer aan de slag en dit keer maken we een folio album van 8x8 inch met ruimte voor heel veel foto's in een toch wel compact album. We werken met het papier van Tim Holtz 'Menagerie' in combinatie met dark kraft cardstock en verschillende embellishments van de Tim-Holtz idea-ology lijn en mallen van verschillende merken.

Deze workshop zal doorgaan verspreid over 2 dagen namelijk vrijdag 6 maart en vrijdag 20 maart van 11.00u tot 16.00. De totaalprijs voor deelname aan deze 2 workshopdagen is €61,95.  In deze prijs zit inbegrepen: alle nodige materialen voor het album, een uitgebreide handleiding met foto's, persoonlijke begeleiding,  2x een lekkere lunch,  2x drank gedurende de hele dag.

De voorwaarden voor deelname aan onze workshops kan u vinden op het blog onder het tabblad workshops. Inschrijvingen via mail: info@cartnscrapart.eu. Inschrijvingen worden behandeld in volgorde van ontvangst, plaatsen zijn beperkt. Vermeld u a.u.b bij uw inschrijving duidelijk de naam van de workshop waaraan u wil deelnemen.

Na inschrijving ontvangt u van ons een mail met alle verdere details.

Tot dan!Geen opmerkingen:

Een reactie posten