Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem (bij Lier) - België
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69 (telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)


link naar onze webwinkel (klik op logo)

zondag 1 februari 2015

Werken met de silhouette 2

In januari leerden we hoe we met de silhouette een leuk snoepdoosje konden maken.  Hierbij maakten we gebruik van design papier en cardstock.  De Silhouette biedt natuurlijk nog veel andere toepassingsmogelijkheden.  Op vrijdag 13 februari gaan we opnieuw aan de slag en maken we een meerkleurensticker.
Bij deze workshop gaan we samen van start om 18.00u en kunnen we werken tot 21.30u. 
Prijs voor deelname is 8 euro, drank en werkwijze inbegrepen.  We gaan nadien niet naar huis met een afgewerkt product.  Uw bestand zal wel vollledig klaar zijn om thuis uit te snijden.  Indien u thuis geen vinyl heeft, kan u uw sticker laten uitsnijden voor een kleine extra bijdrage.

U brengt zelf mee:
laptop waarop het programma silhouette studio reeds geïnstalleerd is, een aparte computermuis en natuurlijk uw goed humeur!

Voor deze workshop kan u zelf een kleurplaat of prent (geen foto!) op internet kiezen.  Gelieve deze door te sturen naar ons e-mailadres info@cartnscrapart.eu voor 10 februari.  Zo kan ik vooraf al even nakijken of het mogelijk is van uw kleurplaat een meerkleurensticker te maken. 
Ook inschrijven voor deze workshop kan u via dit e-mailadres.

Tot dan!
Natalie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten