Openingsuren: donderdag & vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u en elke eerste zondag van de maand van 13.30u tot 17u
Adres: Liersesteenweg 58, 2520 Emblem
E-mail: info@cartnscrapart.be - Tel: 03/480.31.69


link naar onze webwinkel (klik op logo)

dinsdag 29 september 2015

Art Journal : Tim Holtz

Vandaag heb ik voor jullie een journaling page. En deze is volledig gemaakt met materiaal van Tim Holtz. De achtergrond is gemaakt met tissue papier en distress inkt, ik gebruikte enkel van zijn mallen.
Maar wat vooral zo tof is zijn de kaartje op deze pagina, deze zijn afkomstig van een set "pocket cards". Dit is een doosje vol kaartjes ….en echt vol….100 !!!!  jawel 100 kaartjes in 4 verschillende afmetingen. Echt super tof zijn ze, stuk voor stuk echt heel mooi. Ze zijn ook ideaal om te gebruiken in een mini album. Tot slot gebruikte ik ook nog stickertjes van Tim Holtz, nml links boven op de pagina de zwart/witte woordjes zijn afkomstig van een stickerboekje met 478 woordjes, de helf met witte achtergrond en de helft met zwarte achtergrond. Echt ook weer iets heel erg tof, ideaal voor zoals ik hier deed op je journaling pagina maar ook tof voor op kaarten en in albums/ lay-outs.

Al dit Tim Holtz materiaal is te koop en of te bestellen aan super scherpe prijzen in de winkel !!!!

Groetjes Peggy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten